Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc psiakom - przekazanie starych smyczek, obróżek, itd.
Autor Wiadomość
Toller Offline
Administrator

Liczba postów: 14.157
Udzielił podziękowań: 299
Podziękowano: 406 w 292 postach
Reputacja: 48

Pomoc psiakom - przekazanie starych smyczek, obróżek, itd.
Przeklejam z Dogomanii:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110101

Schronisko w Tomaszowie Mazowieckim robi dobre wrażenie. Jest schludne i czyste. Wszyscy starają się - jak tylko szary człowiek może - zapewnić byt czworonogom... Jednak światem rządzi pieniądz....

Pomimo chęci, zapału... nie da się nakarmić psów powietrzem i zbudować im porządnych bud z trawy...
Powstały bazarki na ów schronisko, pojawiły się Dobre Dusze i pomogły z witaminami i karmą dla szczeniakowatego owczarka z chorymi łapkami - odwapnionymi....
Jednak pomimo to dla nas bardzo wiele - to tak na prawdę kropla w morzu potrzeb tego miejsca.

*Kilka boksów jest zatopionych - psiaki stoją w błocie...
*Budy stoją tylko dlatego, że podpierają się wzajemnie...
*Brakuje funduszy na leczenie zwierzaków
W tym wątku mam do Was, drodzy Dogomaniacy prośbę, którą myślę, że może spełnić każdy własciciel czworonoga:
Proszę Was o stare, zużyte obróżki, które już nie nadają się dla Waszych czworonogów ze względu na ich "ściuchranie".
Wiem, że każdy posiadacz kilku i więcej- letniego psa, posiada takie przedmioty o ile jeszcze nie wyrzucił.

Czy byłaby możliwość przekazania ich psiaczkom?

Tam nie ma takich rzeczy - chyba dwa psy posiadają obroże na 150... a wiem, ze byłyby szczęśliwe posiadając coś SWOJEGO. WŁASNEGO.
Większość psiaków posiada tylko numerek...

Mogą to być też nie potrzebne inne akcesoria i np. środki przeciw pchłom. Kagańce i inne takie oprócz plastikowych misek - nie mają racji bytu. Mile widziane byłyby też jakieś zabawki - podarowane by były szczeniętom

OTO ADRES DO WYSYŁKI:

Karina Kwiatkowska
Wola Rakowa
ul.Tuszyńska 6 m 3
95 - 006 Brójce

Mile widziane wszystko!

Portal Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Dancing with Fire FCI
26-04-2008 22:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Podziękuj za tego posta Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości