Rudy z Jarosławia - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: Rudy z Jarosławia (/showthread.php?tid=2249) |
RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 25-04-2014 18:32 Mam zdjęcia Karmelka z sesji 😊😊😊 są prześliczne!! Pokażę je jak tylko będę miala dostęp do kompa (jestem w trasie obecnie). Będziemy więc ruszać z ogłaszaniem rudego w kontekście adopcji. Zarząd pracuje nad tekstem ogłoszenia. Musimy się wspólnie zastanowić nad tym, czy Karmel powinien trafić do domu z innymi psami. Mamy wątpliwości dlatego, że obecnie pilnuje bardzo miski i innych swoich rzeczy, czasem jest tez zazdrosny o Dagmarę z hotelu. Nikt z nas nie zna Karmelka, więc polegamy na opinii Dagmary wlaśnie, a według niej wyadoptowanie go do domu z innymi psami byłoby dużym ryzykiem dla wszystkich. Poza pilnowaniem swoich rzeczy jest przyjazny i biega z innymi psami swobodnie, zresztą nic dziwnego, skoro tyle czasu spedzil na ulicy i jest cały 😊 Zapomnialam wspomnieć, ze Karmel ma 43/45 cm wzrostu i waży 13,3 kg. RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 28-04-2014 21:06 RE: Rudy z Jarosławia - gusia1972 - 28-04-2014 21:20 RE: Rudy z Jarosławia - Gola - 28-04-2014 21:25 fajowy RE: Rudy z Jarosławia - Marciula_Zbo - 28-04-2014 21:29 Przesłodziaśny ! RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 28-04-2014 21:52 Karmel potrzebuje Waszej pomocy. Udostepniajcie wydarzenie, zaproscie znajomych. Tego typu wydarzen jest cala masa na fb, pomozcie nam je rozpowszechnic gdzie tylko sie da. Dzieki! https://www.facebook.com/events/628381627245927/?source=50 RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 29-04-2014 13:34 Przesylka dotarła do Karmela. Ponoc kość prasowa pochlonela go całkowicie, podobnie jak pilka, ktora z zamilowaniem podgryza i turla sobie :) RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 30-04-2014 13:42 Nowe wiadomości z hoteliku: Z nowych wiadomości.Była u mnie na hotelu pewna bardzo sympatyczna suczka,stała bywalczyni i Karmel wobec niej był bardzo przyjacielski.Suczki traktuje z dużo większą sympatią niż samce i nic w tym dziwnego ale z Sonią bawili się biegając i wyrywając sobie zabawki.Bez agresji.Tak więc może jednak dom z suczką? Myślę,że taka opcja może być do zaakceptowania.Wczoraj było czesanko ,sporo leci rudego...mimo nieco bolesnego wycinania kołtunów znosił wszystko z wyrażnym zadowoleniem.Zobaczymy jak będzie z obcinaniem pazurów. RE: Rudy z Jarosławia - Mała czarna - 04-05-2014 16:50 Udostępniajcie Karmela! https://www.facebook.com/events/628381627245927/?source=50 Drodzy forumowicze! Zbieramy pomysly, gdzie mozemy porozgłaszać Karmela! Wydarzenie na fb to za malo, jest ich już milion. Do opisu dodamy prawdopodobnie info, że pokrywamy koszty transportu z Rzeszowa do domu. Myślę, że odległość może zniechęcać, z drugiej strony w tamtych rejonach takich bezdomnych psów jest na pęczki. Z tego co mówiły dziewczyny mamy dość małe szanse na znalezienie mu domu niedaleko. RE: Rudy z Jarosławia - kaasik91 - 04-05-2014 18:32 (04-05-2014 16:50)Mała czarna napisał(a): Drodzy forumowicze!Główne serwisy ogłoszeniowe typu gumtree, olx.pl. Myślę, że też można w tych serwisach adopcyjnych, które wyskakują na pierwszych stronach po wpisaniu np. "pies do adopcji", "psy do adopcji" itp. Mogę przekleić spis 100 serwisów z ogłoszeniami ale nie wiem czy ma to sens na tylu ogłaszać, szczególnie tych mało popularnych. |