Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=103) +---- Wątek: Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! (/showthread.php?tid=207) |
Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - Toller - 18-12-2007 13:33 Niewidoma Ania, studentka 3 roku psychologii na UJ w krakwie, w trybie BARDZO PILNYM szuka nowego lokum - od stycznia nie ma gdzie mieszkać. Potrzebuje pokoik, w cenie do 500 zł z mediami; mieszkać będzie razem ze swoją sunią - przewodniczką rasy golden retriever (wysterylizowaną). Na ogół właśnie to że ma mieszkać z psem, odstrasza (jak wiadomo, golden pies straszny osoby wynajmujące mieszkania czy pokoje Jeśli możecie, sami macie taką możliwość, bądź znacie kogoś z Krakowa kto mógłby dziewczynie wynająć, BARDZO PROSZĘ, pomóżcie - zostało już niewiele dni do końca roku :( Kontaktujcie się z Anią bezpośrednio, dzwoniąc do niej: Anna Zielińska 609 627 872 Ania odbiera też maile ania.zielinska@interia.eu RE: Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - blanol - 18-12-2007 23:01 Strasznie mi przykro, ale w Krakowie znam tylko ... Was. Nie rozumiem tych ludzi co boją się psa przewodnika. teraz tyle się o tym w mediach mówi. RE: Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - Toller - 18-12-2007 23:23 Blanka - ludzie są straszni, naprawdę. Gdy dostałam info o niej, zadzwoniłam i pogadałyśmy trochę - strasznie pogodna kobitka, miła i serdeczka, goldenkę widziała moja znajoma z UJ - cud, miód i wcielona łagodność, zresztą jaki inny moze być pies przewodnik? Czasem mi się naprawdę odechciewa, jak widzę jakie uprzedzenia kierują ludźmi. RE: Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - Refi - 18-12-2007 23:37 Toller napisał(a):Blanka - ludzie są straszni, naprawdę. Gdy dostałam info o niej, zadzwoniłam i pogadałyśmy trochę - strasznie pogodna kobitka, miła i serdeczka, goldenkę widziała moja znajoma z UJ - cud, miód i wcielona łagodność, zresztą jaki inny moze być pies przewodnik? A mi się wydaje, że ludzie najzwyczajniej w świecie: a) boją się psów b) nie chcą mieć nic wspólnego z psim bałaganem (sierść itp) RE: Niewidoma studentka w pilnej potrzebie!! - Toller - 04-01-2008 08:33 2 dni temu kontaktowałam się z Anią - niestety nic nie znalazła :( |