Mały tollerek - Łódź - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: Mały tollerek - Łódź (/showthread.php?tid=1607) Strony: 1 2 |
Mały tollerek - Łódź - Fauka - 18-11-2011 22:39 To śliczne, tollerkowate psie dziecko czeka w łódzkim schronisku na dom i marznie! marznie do tego stopnia, że aż się przeziębił :( Jeden "toller" z łódzkiego schroniska znalazł tutaj szczeście, być może znowu następnemu się uda! Popatrzcie na tego malucha, to futerko, te białe znaczenia, to spojrzenie. Istny toller Marznie i czeka na domek, na kogoś kto pokocha tego wyjątkoego tollerka. To dziecko nie zasługuje na piekło jakim jest schronisko! Kto go pokocha? kto da mu szansę albo chociaż ciepły tymczas? jestem pewna że szukanie dla niego domu długo nie zajmie. numer: 625 numer chip: 967000009284556 imię: Duduś płeć: pies wiek: szczeniak wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2011-10-19 przebywa w boksie: zwierzętarnia opis: Duduś to około 6-cio miesięczny szczeniak, który przyjechał do schroniska z ul. Marzanny. Pięknie umaszczony, o delikatnej dziecięcej sierści, rozbrykany mały dzieciak, który podzielił los bezdomnych zwierząt i zamieszkał w schronisku. W zagródce, w której przebywał nie radził sobie zbyt dobrze. Ogromny stres, brak kontaktu z człowiekiem, niskie temperatury spowodowały, ze przypłacił pierwsze dni w schronisku przeziębieniem. Trafił do schroniskowego szpitalika i powoli dochodzi do siebie. Prosimy o kochający dom dla naszego puchatego Dudusia, odpowiedzialny i pełen miłości, by to psie dziecko nie wylądowało znowu na ulicy. Polecamy http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=6726 RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 18-11-2011 23:01 Trzymam kciuki za domek dla cudeńka RE: Mały tollerek - Łódź - Gola - 19-11-2011 10:22 bosz jakie piękne dziecko może jakieś leki byśmy dla niego opłacili? albo zakupili karmę dla szczeniaczków albo sewterek na goły brzusiu TRZEBA GO PILNIE ROZGŁOSiĆ i ta szczałka na główce napewno będzie większy niż tollek RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 19-11-2011 11:44 (19-11-2011 10:22)Gola napisał(a): bosz jakie piękne dziecko może jakieś leki byśmy dla niego opłacili? albo zakupili karmę dla szczeniaczków albo sewterek na goły brzusiu zdecydowanie RE: Mały tollerek - Łódź - Fauka - 19-11-2011 15:06 Jadę w przyszłym tygodniu do schroniska, postaram się go zobaczyć i może jeszcze obocić. Miło by było gdyby ktoś tutaj dąłby mu tymczas albo coś :) Ja mam dwa psiaki i trzeciego niestety nie wcisnę, mogę go jedynie odwiedzić. RE: Mały tollerek - Łódź - Mała czarna - 19-11-2011 17:34 (19-11-2011 10:22)Gola napisał(a): bosz jakie piękne dziecko może jakieś leki byśmy dla niego opłacili? albo zakupili karmę dla szczeniaczków albo sewterek na goły brzusiu jestem za! chyba muszę więcej papieru na kartki zakupić RE: Mały tollerek - Łódź - Gola - 19-11-2011 18:40 no nas jest 4 i też bida z tymczasem ale pytam pytam jak tam będziesz dopytaj co mu trzeba RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 19-11-2011 19:39 u mnie jest nieugięty tata a chętnie bym go na tymczas wzieła. RE: Mały tollerek - Łódź - koniczynka84 - 22-11-2011 09:52 (19-11-2011 15:06)Fauka napisał(a): Jadę w przyszłym tygodniu do schroniska, postaram się go zobaczyć i może jeszcze obocić. Miło by było gdyby ktoś tutaj dąłby mu tymczas albo coś :) Fauka daj mi znać w który dzień będziesz jechała to możemy podskoczyć razem. Pogadam dziś z Konradem o tymczasie choć wiem że się nie zgodzi - zbyt dobrze wie że ze mna to na tymczasie się nie skończy :/ Po za tym k**** m** (dołożyłabym jeszcze kilka "uroczych słów"). Nie życzę źle ludziom ale niech tego kto się go pozbył szlag trafi RE: Mały tollerek - Łódź - Fauka - 22-11-2011 11:35 koniczynka84, jadę na 80% w ten czwartek, przy okazji im dam moje CV. |