![]() |
|
Mały tollerek - Łódź - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: Mały tollerek - Łódź (/showthread.php?tid=1607) Strony: 1 2 |
Mały tollerek - Łódź - Fauka - 18-11-2011 22:39 ![]() To śliczne, tollerkowate psie dziecko czeka w łódzkim schronisku na dom i marznie! marznie do tego stopnia, że aż się przeziębił :( Jeden "toller" z łódzkiego schroniska znalazł tutaj szczeście, być może znowu następnemu się uda! Popatrzcie na tego malucha, to futerko, te białe znaczenia, to spojrzenie. Istny toller ![]() ![]() Marznie i czeka na domek, na kogoś kto pokocha tego wyjątkoego tollerka. To dziecko nie zasługuje na piekło jakim jest schronisko! ![]() ![]() Kto go pokocha? kto da mu szansę albo chociaż ciepły tymczas? jestem pewna że szukanie dla niego domu długo nie zajmie. ![]() numer: 625 numer chip: 967000009284556 imię: Duduś płeć: pies wiek: szczeniak wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2011-10-19 przebywa w boksie: zwierzętarnia opis: Duduś to około 6-cio miesięczny szczeniak, który przyjechał do schroniska z ul. Marzanny. Pięknie umaszczony, o delikatnej dziecięcej sierści, rozbrykany mały dzieciak, który podzielił los bezdomnych zwierząt i zamieszkał w schronisku. W zagródce, w której przebywał nie radził sobie zbyt dobrze. Ogromny stres, brak kontaktu z człowiekiem, niskie temperatury spowodowały, ze przypłacił pierwsze dni w schronisku przeziębieniem. Trafił do schroniskowego szpitalika i powoli dochodzi do siebie. Prosimy o kochający dom dla naszego puchatego Dudusia, odpowiedzialny i pełen miłości, by to psie dziecko nie wylądowało znowu na ulicy. Polecamy http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=6726 RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 18-11-2011 23:01 ![]() Trzymam kciuki za domek dla cudeńka
RE: Mały tollerek - Łódź - Gola - 19-11-2011 10:22 bosz jakie piękne dziecko może jakieś leki byśmy dla niego opłacili? albo zakupili karmę dla szczeniaczków albo sewterek na goły brzusiuTRZEBA GO PILNIE ROZGŁOSiĆ i ta szczałka na główce ![]() napewno będzie większy niż tollek RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 19-11-2011 11:44 (19-11-2011 10:22)Gola napisał(a): bosz jakie piękne dziecko zdecydowanie
RE: Mały tollerek - Łódź - Fauka - 19-11-2011 15:06 Jadę w przyszłym tygodniu do schroniska, postaram się go zobaczyć i może jeszcze obocić. Miło by było gdyby ktoś tutaj dąłby mu tymczas albo coś :) Ja mam dwa psiaki i trzeciego niestety nie wcisnę, mogę go jedynie odwiedzić. RE: Mały tollerek - Łódź - Mała czarna - 19-11-2011 17:34 (19-11-2011 10:22)Gola napisał(a): bosz jakie piękne dziecko jestem za! chyba muszę więcej papieru na kartki zakupić
RE: Mały tollerek - Łódź - Gola - 19-11-2011 18:40 no nas jest 4 i też bida z tymczasem ale pytam pytamjak tam będziesz dopytaj co mu trzeba RE: Mały tollerek - Łódź - Marciula_Zbo - 19-11-2011 19:39 u mnie jest nieugięty tata a chętnie bym go na tymczas wzieła.
RE: Mały tollerek - Łódź - koniczynka84 - 22-11-2011 09:52 (19-11-2011 15:06)Fauka napisał(a): Jadę w przyszłym tygodniu do schroniska, postaram się go zobaczyć i może jeszcze obocić. Miło by było gdyby ktoś tutaj dąłby mu tymczas albo coś :) Fauka daj mi znać w który dzień będziesz jechała to możemy podskoczyć razem. Pogadam dziś z Konradem o tymczasie choć wiem że się nie zgodzi - zbyt dobrze wie że ze mna to na tymczasie się nie skończy :/ Po za tym k**** m** (dołożyłabym jeszcze kilka "uroczych słów"). Nie życzę źle ludziom ale niech tego kto się go pozbył szlag trafi RE: Mały tollerek - Łódź - Fauka - 22-11-2011 11:35 koniczynka84, jadę na 80% w ten czwartek, przy okazji im dam moje CV. |