![]() |
|
Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak (/showthread.php?tid=1562) |
Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - Marciula_Zbo - 05-09-2011 15:19 Koleżanka udostępniła mi go na fejsowej tablicy z pytaniem czy nie chce Psikutowi sprowadzić do domu bliźniaka. Wiadomo ze psa wziąc narazie nie mogę więc postanowiłam ze go chociaż ogłosze. A więc: Szerlok ma ok 5 lat i jest psem o pięknej, złotej sierści, To indywidualista i nie odnajduje się w większej grupie psów ale za to bardzo dobrze czuje się w towarzystwie człowieka. Będzie cudownym kompanem dla osoby samotnej jak i większej rodziny- jest bardzo miłym, spokojnym i ułożonym psem. Jest posłuszny i nie sprawia kłopotu na spacerze. Bardzo cieszy się do każdej osoby która zwróci na niego uwagę i choć na chwilę zatrzyma się przy jego boksie. Czeka na kogoś, kto go doceni i podaruje ciepły dom pełen miłości. Potrzebuje uwagi, bliskości i zrozumienia. Swojemu nowemu właścicielowi będzie wierny i oddany do końca życia. Może Ty zechcesz przyjąć go do swojego domu i serca? Pies został odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. Telefon kontaktowy: 58 531 96 56. mail: adopcjeschronisko@interia.eu Szerlok obecnie przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Tczewie prowadzonym przez OTOZ Animals przy ul. Malinowskiej. http://www.otoz.tczew.pl I zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szerlok prosi o dom:
RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - Gola - 05-09-2011 18:16 ale słodki RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - modzelewskaa - 05-09-2011 18:31 Jakie cudo... mi, niestety, jedno rude wystarcza aż nadto. RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - gie - 05-09-2011 19:17 Wygląda na bardzo radosnego psiaka. Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy, dobry dom. RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - Marciula_Zbo - 26-09-2011 14:09 Szerlok znalazł nowy dom
RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - modzelewskaa - 26-09-2011 14:34 I to właśnie jest wiadomość, którą chciałam dziś usłyszeć.
RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - gie - 26-09-2011 20:43 Super wiadomość
RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - Karolina - 26-09-2011 20:59 ale super
RE: Szerlok, prawie jak psikutowy bliźniak - qzia66 - 27-09-2011 09:26 Cudnie. Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. ![]() Kasia |