![]() |
|
rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu (/showthread.php?tid=1744) |
RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Mała czarna - 23-04-2012 14:21 W schronisku powiedzieli, że są 2 rezerwacje na suczkę, w tym jedna na dom stały Nie mają nazwisk, tylko numery telefonów, ale i tych nie mogli mi podać. Nie wiem, czy to pomyłka, czy chodzi o Darię i Kasię, czy rzeczywiście jest jeszcze ktoś inny, kto chce ją zabrać. Trzymajcie kciuki! Póki co poprosiłam o podanie mojego nr telefonu osobie, która zarezerwowała suczkę, żebym mogła sprawdzić, czy to ktoś od nas czy nie. A i suczka była wysterylizowana 19. kwietnia.
RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Mała czarna - 26-04-2012 13:43 Dzwoniłam raz jeszcze i ktoś był w schronisku wczoraj, aby potwierdzić, że zabiera suczkę na stałe po 3. maja. Nie chcą mi podać kontaktu do tej osoby. Ona niby dzwoniła do mnie, ale nie mam nic na telefonie. Zadzwonię tam raz jeszcze po majówce, aby upewnić się, czy rzeczywiście została doptowana, ale wszystko wskazuje, że tak ![]() Należą się podziękowania Kasi za chęć pomocy ![]() ![]() i Darii za to, że odwiedziła suczkę ![]() ![]()
RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - qzia66 - 27-04-2012 12:35 No to kamień z serca. ![]() Kasia RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Arida - 03-05-2012 13:00 Cieszę się cholernie, że ruda skradła komuś serce
RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Mała czarna - 07-05-2012 14:57 Czy ktoś jakimś cudem spisał nr boxa, w którym była/jest suczka? Link nie działa i nie mogę podejrzeć, a bez tego nie podadzą mi żadnych informacji. Chcę się upewnić, czy ma dom. Mówią, że jest u nich dużo rudych suk
RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Arida - 07-05-2012 21:14 numer 434, box 7 RE: rude cudo do adpcji - schronisko w Toruniu - Mała czarna - 08-05-2012 13:11 Pojechała do nowego domku
|