![]() |
|
Piękny toller w schronisku w Łodzi! - Wersja do druku +- Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum (https://www.novascotia.pl/forum) +-- Dział: Psy w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Psiaki w potrzebie (/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Mają dom (/forumdisplay.php?fid=59) +---- Wątek: Piękny toller w schronisku w Łodzi! (/showthread.php?tid=1502) |
RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - qzia66 - 05-07-2011 09:55 No to trzymam kciuki. My kobiety już mamy te sposoby ![]() Pozdrawiam Kasia RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - small_trifle - 05-07-2011 10:27 Ten pomysł z kontem i drobnymi wpłatami est świetny (bynajmniej według mnie). Raz na jakiś czas każdy może wpłacić 10, 20 zł. A ile to może takim psiakom pomóc. Co to rudego z tego tematu. Ja też jestem z okolic Łodzi. Nawet zaznajamiałam Mamę z wątkiem i ona byłaby bardzo chętna nawet nie na tymczas, ale na stałe, gdyby nie to, że mamy już trzy psy. W tym właśnie przygarniętą jedną kundelkę. RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - koniczynka84 - 05-07-2011 10:48 Koleżanka skontaktowała się ze znajomą wolontariuszką ze schroniska - jak tylko będę coś wiedziała dam znać RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - koniczynka84 - 05-07-2011 15:05 Informacje z ostatniej chwili... (koleżanka jest aktualnie w schronisku i wisi u mnie na telefonie) Rudek nie ma tatuażu, został zaczipowany w schronisku, ma stwierdzony kaszel kenelowy (czy jakoś tak) - dostaje antybiotyki, jest cudownym psiakiem i żadnym mieszańcem - to pies w typie tollera - ufny i kochający toller. Ze względu na ten kaszel i obowiązek kastracji jeszcze jakieś 2 tygodnie będzie musiał być w schronie (choć niekoniecznie bo może uda mi się załatwić leczenie "dojazdowe") - NARZECZONY UROBIONY - JUTRO JEDZIEMY OBEJRZEĆ PSIAKA I JEŚLI BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA GO TO BĘDZIE U NAS - NA STAAAAŁŁŁŁEEEEE!!!! Wiem że ominie mnie cała frajda "szczeniakowania" i jeżdżenie na wystawy ale świadomość że uratowałam jakąś bidę zrekompensuje mi wszystko :) RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - small_trifle - 05-07-2011 16:25 Wspaniałe wiadomości
RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - koniczynka84 - 05-07-2011 19:12 Odwaga odwaga ale nie powiem że nieco się boję :) ale skoro oswoiłam swojego kota i nauczyłam go aportować.. myślę że będzie dobrze. Jutro napiszę więcej o psiaku... wie ktoś może czy kaszlem kennelowym mogą zarazić się koty?? RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - Arida - 05-07-2011 19:14 Ja też nauczyłam kota,rudego Rościsława aportować Znajomi mają niezły ubaw
RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - modzelewskaa - 05-07-2011 20:15 Jestem za kontem i cieszę się, że się Koniczynka ogarnęła z psiakiem
RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - Mała czarna - 05-07-2011 20:31 Jestem za kontem (05-07-2011 15:05)koniczynka84 napisał(a): Informacje z ostatniej chwili... (koleżanka jest aktualnie w schronisku i wisi u mnie na telefonie) brawo!!! ![]()
RE: Piękny toller w schronisku w Łodzi! - koniczynka84 - 05-07-2011 21:20 Dziękuję kochani ale dla mnie najlepszą nagrodą będą kochające tollerowe oczy śledzące każdy mój ruch :) Idę spać bo na dziś dosyć wrażeń - jutro wielki dzień :) |