Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Tollerowa suczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Przed chwilą dostałam wiadomość- suczka Tollera szuka nowego domu; prosił mnie zagraniczny hodowca o pomoc. Mała to Izolda Pod Jabłonią, mieszka teraz w Niemczech, ale potrzebuje nowego domu.

[Obrazek: 4373cbaa0b93c68amed.jpg]

Tu ogłoszenie i wiecej informacji
jak na moj gust za te wyjsciowe 680 euro to takie dosc specyficzne "oddawanie" jest...
Leah napisał(a):jak na moj gust za te wyjsciowe 680 euro to takie dosc specyficzne "oddawanie" jest...

właśnie sprawdzam to wszystko, tak od strony hodowcy jak tej właścicielki

Danja

Biedaczyk!!! Taka piekna Isolda!!!!Cry
Leah napisał(a):jak na moj gust za te wyjsciowe 680 euro to takie dosc specyficzne "oddawanie" jest...
Mało prawdopodobne wydaje mi się również, żeby to była kwota, którą zapłacili w Pl za suczkę :/
eeh
Toller napisał(a):właśnie sprawdzam to wszystko, tak od strony hodowcy jak tej właścicielki

coś już wiadomo ?

Danja

Amadorado napisał(a):
Mało prawdopodobne wydaje mi się również, żeby to była kwota, którą zapłacili w Pl za suczkę :/
eeh

Zdecydowanie nie. Daya z jednakowego gniazda!! Madman-anim
Jest zainteresowana z Niemiec na małą, więc prawdopodobnie tam sunia zostanie.
Z tego co rozmawiałam z hodowczynią, to ma ona prawo pierwokupu suczki i chce z tego prawa skorzystać, ale niestety z właścicielką nijak nie może się skontaktować, choć próbowała.
Zgadza się, zresztą ta właścicielka coś dziwnie kręci odnośnie tej suni Madman-anim
Stron: 1 2
Przekierowanie