Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Miszka - Celestynów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Ogłoszenie ze strony adopcje.org

strona schroniska
Cytat:imię: Miszka
rasa: mieszaniec
miasto: Celestynów

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

Miszka jest strachliwą sunią, widać że nie odnajduje się w warunkach schroniska. Ma cudownie delikatną sierść o ciekawej barwie. Ta sunia potrzebuje kontaktu z człowiekiem, któremu będzie mogła ponownie zaufać.

kontakt:
Społeczne Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul. Prosta 3,
05-430 Celestynów k. Warszawy

tel. 022/ 789 70 61,
tel. kom. 602 378 437

[Obrazek: 6b0768282bcb643dmed.jpg]

[Obrazek: 80ca24f61a04fb77med.jpg]

[Obrazek: 96a6641656aae46e.jpg]
Dzisiaj Miszke spotkałam na spacerku - jak się okazało jest w DT u mojej znajomej z łączki. Fajna suniaHeart-anim co prawda bardzo wystrachana ale widać, że "walczy" i pragnie zaufać.
To dobrze, trzymam kciuki żeby domek znalazła Biggrin
Ja niestety nie doświadczyłam lękliwości ze Skiperkiem wręcz przeciwnie Hihi_anim torebka biegnie do każdego Pissed-off
(16-11-2009 19:41)Smokopik napisał(a): [ -> ]To dobrze, trzymam kciuki żeby domek znalazła Biggrin
Ja niestety nie doświadczyłam lękliwości ze Skiperkiem wręcz przeciwnie Hihi_anim torebka biegnie do każdego Pissed-off

Nie wiesz co mówiszPuppy-eyes_anim
Miszka dziś pojechała do nowego domkuHooray Teraz najważniejsze są najbliższe dni, ale po info, które czytałam jest okThumb-up_anim Już w DT przyzwyczajała się do nowej właścicielki (poznałam osobiście) oraz była socjalizowana z nowym domemBiggrin
Bardzo dziękuję za informację Biggrin Clap-anim
Miszka uciekła!!!!

Przeklejam z dogo:
Cytat: Zaginęła miszka

UWAGA

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie dostałem informację że wczoraj o godzinie 17.00. uciekła Miszka (okolice Arkadii). Miszka była widziana w okolicach Jana Pawła II na wysokości Hali Mirowskiej. Do obroży ma dołączoną adresówkę.

Prosimy o pomoc - sunia jest strachliwa
Pomóżcie ją szukać! Powiadomcie znajomych, rodzinę może ktoś ją widział? Niech się rozglądają.
Cry_anim Miszka, Rudka, Tollerek z Boguszyc co za worek się rozwiązał Sad_anim
Melduję Park Praski w wawie obklejony ogłoszeniem.Thumb-up_anim
(01-12-2009 12:13)Piesthebest napisał(a): [ -> ]Melduję Park Praski w wawie obklejony ogłoszeniem.Thumb-up_anim
Wiem, rozklejałyśmy z Kosu32 (dogomania) w niedzielę i zakładam, że kilka osób również. Porozklejane plakaty są również w Parku Skaryszewskim, na Grochowskiej, w okolicach ZOO, w centrum, na Woli, chyba na Bródnie i dalej już nie wiem. Niestety ani śladu. Było info, że była widziana dziś na Anielewicza, właścicielka natychmiast tam pojechała, szukała ja też dołączyłam ale jak kamień w wodę.

Zresztą tu jest wątek - można prześledzić jej potencjalną drogę jaką przebyła jak również postępy (lub ich brak) w poszukiwaniach.

Dlaczego ona nie da się znaleźć?Sad_anim
Stron: 1 2
Przekierowanie