03-08-2008, 20:02
03-08-2008, 20:04
Dabasco napisał(a):Super:radocha:Już sie nie mogę doczekac aż zorganizujemy jakis krakowski spacerek
Najpierw trzeba poczekać aż sie psiak zaaklimatyzuje trochę, potem myślę spotkanko bez psów, na koniec z psami

03-08-2008, 20:06
AAA i bardzo prosze o zmiane emotikony przy temacie na jakąś usmiechnięta, bo ostatecznie wszystko się wspaniale skończyło

03-08-2008, 21:27
Fantastyczna wiadomość, oby takich więcej! 

04-08-2008, 09:20
Toller napisał(a):Dobre wieści - udało nam się z Elą krakowską załatwić krakowski domek dla Welwecika!
Z Naszą Elą????

04-08-2008, 09:22
Dabasco napisał(a):Noo, zaktywowałam kobitę, zaktywowałam kogo się dałoToller napisał(a):Dobre wieści - udało nam się z Elą krakowską załatwić krakowski domek dla Welwecika!
Z Naszą Elą????

04-08-2008, 10:06
DUDKAS - strasznie się cieszymy, że masz Burbona i że do nas zawitałaś (Babcia Gosia - wielkie brawa za całą akcję!)
Serdecznie witamy w Rudej Rodzinie - zobaczysz jak u nas jest fajowo!
W sprawie imienia - to trafiłaś idealnie
A co do rudości to one są klasą samą w sobie, tak jak samochody Ferrari - mogą być w dowolnym kolorze - pod warunkiem, ,że jest to kolor czerwony!
Serdecznie witamy w Rudej Rodzinie - zobaczysz jak u nas jest fajowo!
W sprawie imienia - to trafiłaś idealnie

A co do rudości to one są klasą samą w sobie, tak jak samochody Ferrari - mogą być w dowolnym kolorze - pod warunkiem, ,że jest to kolor czerwony!