Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: WELWET w Rzeszowie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Super:radocha:Już sie nie mogę doczekac aż zorganizujemy jakis krakowski spacerekTongue2
Dabasco napisał(a):Super:radocha:Już sie nie mogę doczekac aż zorganizujemy jakis krakowski spacerekTongue2

Najpierw trzeba poczekać aż sie psiak zaaklimatyzuje trochę, potem myślę spotkanko bez psów, na koniec z psami Thumb-up_anim
AAA i bardzo prosze o zmiane emotikony przy temacie na jakąś usmiechnięta, bo ostatecznie wszystko się wspaniale skończyłoRadocha
Fantastyczna wiadomość, oby takich więcej! Radocha
Toller napisał(a):Dobre wieści - udało nam się z Elą krakowską załatwić krakowski domek dla Welwecika!

Z Naszą Elą????Clap-anim
Dabasco napisał(a):
Toller napisał(a):Dobre wieści - udało nam się z Elą krakowską załatwić krakowski domek dla Welwecika!

Z Naszą Elą????Clap-anim
Noo, zaktywowałam kobitę, zaktywowałam kogo się dało Hooray
DUDKAS - strasznie się cieszymy, że masz Burbona i że do nas zawitałaś (Babcia Gosia - wielkie brawa za całą akcję!)

Serdecznie witamy w Rudej Rodzinie - zobaczysz jak u nas jest fajowo!

W sprawie imienia - to trafiłaś idealnieRadocha

A co do rudości to one są klasą samą w sobie, tak jak samochody Ferrari - mogą być w dowolnym kolorze - pod warunkiem, ,że jest to kolor czerwony!
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie