Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Toller w Przytulisku w Zielonce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ten psiak trafił dziś do Przytuliska dla Zwierząt w Zielonce. Gadałam z dziewczyną, która dziś się nim zajmowała - powiedziała, że nie zauważyła tatuażu i wet też nie. Na razie jest na obserwacji weterynaryjnej w klinice. Jutro może będę wiedzieć więcej.

[Obrazek: 522060_534931759872435_1711086826_n.jpg]

[Obrazek: 542734_534931869872424_1297097013_n.jpg]

[Obrazek: 534834_534932033205741_137252146_n.jpg]
Shocked-anim
Szok! Jak toller wygląda 100%
Zielonka jest zaraz koło Okuniewa - tam była hodowla, z której pochodzi Chilli :( Wiem, że psy czasem były oddawane za free ludziom w okolicy i każdemu kto tylko przyszedł je sprzedawali - nie zdziwiłabym się, gdyby to był jakiś ich potomek
Też bym się nie zdziwiła :( w dodatku pan pies jest niekastrowany :(
qzia sie kiedys oferowala na DT dla psiaka, ktory byl w Toruniu - moze teraz sie uda pomoc? Moze z funduszy "złoty dla rudego" udaloby sie go wykastrować.
(05-02-2013 20:01)Guciek napisał(a): [ -> ]qzia sie kiedys oferowala na DT dla psiaka, ktory byl w Toruniu - moze teraz sie uda pomoc? Moze z funduszy "złoty dla rudego" udaloby sie go wykastrować.
To jest dobry plan... ja też pertraktuje o wyciągnięcie go z domostwem
Dobra, nie ma to tamto, ratujemy!
Kto się podejmie DT? Wiemy na jakich zasadach przytulisko oddaje psy?
(05-02-2013 20:14)modzelewskaa napisał(a): [ -> ]Dobra, nie ma to tamto, ratujemy!
Kto się podejmie DT? Wiemy na jakich zasadach przytulisko oddaje psy?
Nie, nie wiemy, tyle co rozmawiałam z dziewczyną, która już długi czas tam pracuje/pomaga ale nie jest decyzyjna. Na razie pies jest pod obserwacja weta bo dziś tam trafił + zakładam, że jest jakaś kwarantanna i tego się raczej nie przeskoczy.

Ja się staram ugadać z rodzinką, żeby go wziąć na dt ale nie wiem czy będą chcieli + zależy jak on do innego samca. Jeżeli inne DT się znajdzie to zadzwonię do tej dziewczyny i podam jej nr. do chętnego DT i ona w razie co pomoże załatwiać z osobami decyzyjnymi.
Śliczny Rudasek.
Niejeden znalazł dom poprzez to forum, na pewno i tym razem się uda!!!
śliczny
Stron: 1 2 3
Przekierowanie