Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: ZAGINĄŁ SKIPER 31.12.12r. WROCŁAW
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
SKIPER SIĘ ZNALAZŁ !
Przyprowadziła go para ludzi, nie wiemy kto, nie wiemy skąd wiedzieli gdzie mieszkamy. Może Skiper ich przyprowadził ? W każdym razie rude jest w domu. Sylwestra spędził bezpieczny w domu z haszczakiem. Jego znalazcy wydrukowali nawet ogłoszenia ze zdjęciami.

Tato był w domu, nagle dzwonek do drzwi, z tego wszystkiego nawet tym cudownym ludziom nie podziękował. Jak dojdziemy do siebie będziemy do nich dzwonić, chciałabym im ogromnie podziękować i dowiedzieć się wszystkiego.

Dziękuję też wszystkim udostępniającym, wszystkim tym, którzy wyszli z domów, którzy pisali na forach, nie jestem w stanie teraz nic innego napisać, DZIĘKUJĘ.

Właśnie dzwoniłam do ludzi, którzy go znaleźli. Mężczyzna jest kierowcą autobusu, widział psa latającego psa na skrzyżowaniu koło Dworca Głównego, otworzył drzwi i zawołał go. Skiper do niego podszedł, jeździł z nim autobusem a kiedy skończył pracę wziął rude do domu. Skiper spędził więc sylwestra pod kolanami dobrych ludzi, głaskany, bezpieczny. Na razie wiem tylko tyle, postaramy się umówić z tymi wspaniałymi ludźmi. Oni również mają psa, haskiego, z którym Skiper świetnie się dogadywał i bawił.
Bardzo się cieszę, że się znalazł. Miał na prawdę dużo szczęścia.
To dobra wiadomość na nowy rok Hooray
A tym ludziom należy się Złoty Medal Tollera.
Świetne wieści Thumb-up_anim Jeszcze istnieją na tym świecie dobrzy ludzie! :)
Stron: 1 2
Przekierowanie