Suczka została porzucona 11.11.2012 w samym centrum miasta. Ma ok. 8 tygodni (orientacyjna data ur. to 5 września tego roku). Suczka została odrobaczona, odpchlona i zaczipowana. Były bardzo zmęczone tuż po odnalezieniu , ale po przespaniu wielu godzin, przy obecności suki rezydentki, zaczęła się rozkręcać . Obecnie suczka jest pod opieką Klaudi Małuj w Warszawie którą zabrała ją z Śtoz Zwierzak Starachowice, w niedzielę jedzie do Gdańska do mnie na Dom Tymczasowy . Szukamy domu na stałe. Pozwoliłam sobie napisać na FB , że Cari znajduje się pod opieką http://www.novascotia.pl/ Złoty dla Rudego, więcej info : 530 474 130 Kasia Dąbrowska
na Dogomanii robiłaś ogłoszenie ? tam sporo psiarzy wchodzi
i na fejsie
a w ogóle to cudna jest i ma białą końcówkę ogona
ciekawią mnie jej rodzice ... czy to podobieństwo jest przypadkowe ....
Slodka mala
Kasiu, mam w domu zapas antykleszczy i tabletek na robaki. Za tydzien bede w kraju, to Ci wszystko podrzuce. To pierwsze moze sie nie przydac na zime, ale najwyzej pojedzie z nia do nowego domu :) Jakas zabaweczka tez sie znajdzie :)
(16-11-2012 23:35)Mała czarna napisał(a): [ -> ]Slodka mala
Kasiu, mam w domu zapas antykleszczy i tabletek na robaki. Za tydzien bede w kraju, to Ci wszystko podrzuce. To pierwsze moze sie nie przydac na zime, ale najwyzej pojedzie z nia do nowego domu :) Jakas zabaweczka tez sie znajdzie :)
5 psów w domku to naprawde sporo ja mam 3 i ciagle ktores chore :(