Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Karmel z Rudy Śl.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
oj przegapiłam przepraszam
juz dołączyłam ze starych zakupów mamy jeszcze obrożę i smyczkę może mu podeślę?
zapytam na fb, czy potrzebne Thumb-up_anim
Nowe informacje od Karmelka:

Karmelek nabrał zaufania do p.Stefano i pozwala mu już zrobić przy nim bardzo dużo. Tak więc jutro oficjalnie pierwszy dzień szkoleń, nauka chodzenia na smyczy :)
Przeklejone z fb:

A TERAZ SUPER NOWA, JESZCZE GORĄCA WIADOMOŚĆ ! KARMELEK MA DOM !!

Karmelek zostaje na stałe u Państwa którzy prowadzą Hotel w którym Karmelek tak szybko doszedł do siebie dzięki fachowej opiece!
Dziś została podjęta decyzja o adopcji i jest to najlepsza z możliwych decyzji jaka mogła w jego sprawie zapaść. Karmelek i Stefano tak się zaprzyjaźnili, że postanowiliśmy wspólnie nie rozdzielać przyjaciół.
Karmelek będzie miał własną, ogrodzoną budę w której może sobie odpoczywać z furtką na ogródek w którym może przechadzać się do woli i oczywiście dostęp do domu. Będzie miał swoich prawdziwych właścicieli, którzy będą a właściwie już go kochają :)
Proszono nas jedynie o pomoc finansową przy remoncie budy dla Karmelka (ocieplenie i ogrodzenie) czyli 375 zł.
Dowiedziałam się, że niedawno Karmelek dostał worek karmy od jednego z właścicieli innego psiaka szkolonego przez Pana Stefano, a poza tym w firmie budowlanej gdzie zamówiono materiały na budę również ma swojego sponsora :)

Niedługo zostanie sporządzona umowa adopcyjna.

[Obrazek: 18399_127102947442783_790241459_n.jpg]
SUUUPERRRR!!! Hooray
Gola, Karmelek nie będzie już więcej potrzebować naszej pomocy Thumb-up_anim
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie