Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Kolejne rude
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jezu, ależ to podobne do tollera!
Pomagamy koniecznie!
Wita
W schronisku w Jędrzejewie przebywa taki piesek jest nieco wiekszy od pekińczyka ma numer C-193 wiek oceniono na 2-3 lata piesek toleruje inne psy jest wykastrowany zaszczepiony i zachipowany. charakteru dokładnie nie znam bynajmniej przez ogrodzenie szczekał i sprawiał wrażenie nieufnego, może czuł się zagrozony bo mnie nie znał ale bynajmniej nie prosił o pieszczoty tak jak wiekszość psiaków. tel do mnie 668 432 511 piesek w schronisku jest od lutego 2012

jal Draka nie?Wink_anim

to co adopcja wirtu?
Nie mam w pracy Facea Wall_bash-anim
Gola, pewno, dawaj wirtu Thumb-up_anim
(30-04-2012 22:00)Gola napisał(a): [ -> ]Wita
W schronisku w Jędrzejewie przebywa taki piesek jest nieco wiekszy od pekińczyka ma numer C-193 wiek oceniono na 2-3 lata piesek toleruje inne psy jest wykastrowany zaszczepiony i zachipowany. charakteru dokładnie nie znam bynajmniej przez ogrodzenie szczekał i sprawiał wrażenie nieufnego, może czuł się zagrozony bo mnie nie znał ale bynajmniej nie prosił o pieszczoty tak jak wiekszość psiaków. tel do mnie 668 432 511 piesek w schronisku jest od lutego 2012

jal Draka nie?Wink_anim

to co adopcja wirtu?

adoptujemy Thumb-up_animThumb-up_anim
Mała czarna napisał(a):adoptujemy
Thumb-up_animThumb-up_anim
oki to zajmę się tym ososbiscie o wynikach poinfWink_anim
Clap-animClap-anim
Stron: 1 2
Przekierowanie