(03-02-2012 21:48)Mała czarna napisał(a): [ -> ]Mamy kogoś ze Środy Wlkp., kto mógłby zabrać Pepe na spacer i porobić zdjęcia?
Słuchajcie, tak sobie myślę, czy oprócz umieszczania informacji na forum (gdzie zagląda względnie niewiele ludzi), utworzyć grupę np. Złoty dla Rudego na facebook'u? Mamy swoją grupę Tollers, gdzie od niedawna czasem lądują linki do bezdomnych psów..ale może tworząc dodatkową grupę, przy założeniu, że każdy z nas zaprosi do niej swoich znajomych "psiarzy", będziemy mogli dotrzeć do większego grona odbiorców i w ten sposób zwiększy się szansa na nowe domy dla biednych rudych. Teraz możemy co jedynie wysłać karmę lub adoptować wirtualnie, ale z tego co kojarzę - tu na forum chyba żaden psiak oprócz Szamana domu nie znalazł. Można zrobić galerię psiaków, których mamy na forum w dziale "w potrzebie", w ten sposób szansa na to, że ktoś weźmie psiaka chociażby na spacer, wzrasta.
Nie całkiem tak jest ponieważ nie wszyscy się logują na forum a przeglądając portal widzą nasze bidy. Kilka psiaków mniej lub bardziej toollerkowych tak znalazło swoje domy.
Pepe jest cudny

(03-02-2012 22:34)Pandisia napisał(a): [ -> ] (03-02-2012 21:48)Mała czarna napisał(a): [ -> ]Mamy kogoś ze Środy Wlkp., kto mógłby zabrać Pepe na spacer i porobić zdjęcia?
Słuchajcie, tak sobie myślę, czy oprócz umieszczania informacji na forum (gdzie zagląda względnie niewiele ludzi), utworzyć grupę np. Złoty dla Rudego na facebook'u? Mamy swoją grupę Tollers, gdzie od niedawna czasem lądują linki do bezdomnych psów..ale może tworząc dodatkową grupę, przy założeniu, że każdy z nas zaprosi do niej swoich znajomych "psiarzy", będziemy mogli dotrzeć do większego grona odbiorców i w ten sposób zwiększy się szansa na nowe domy dla biednych rudych. Teraz możemy co jedynie wysłać karmę lub adoptować wirtualnie, ale z tego co kojarzę - tu na forum chyba żaden psiak oprócz Szamana domu nie znalazł. Można zrobić galerię psiaków, których mamy na forum w dziale "w potrzebie", w ten sposób szansa na to, że ktoś weźmie psiaka chociażby na spacer, wzrasta.
Nie całkiem tak jest ponieważ nie wszyscy się logują na forum a przeglądając portal widzą nasze bidy. Kilka psiaków mniej lub bardziej toollerkowych tak znalazło swoje domy.
Pepe jest cudny 
Nie wiedziałam o tych bidach, które znalazły tutaj domek

Świetnie, że tak się dzieje
Wiem, że ten dział jest dostępny dla ludzi nie zalogowanych na forum, ale na facebook-u dodatkowych odbiorców byłoby jeszcze więcej. Jak myślicie?
Mała Czarna, to rób grupę, jak najbardziej, ja postaram sie ludzi znajomych pościągać i już

Dużo większą szansę na adopcję mają psiaki z domów tymczasowych, może udałoby się zabrać go na tymczas.
Na szczęście psów w typie tollera nie ma jeszcze zbyt wielu, więc łatwiej skutecznie pomóc tym, które się pojawią.
Myślę, że warto w pierwszej kolejności sprawdzić, które ogłoszenia są jeszcze aktualne. Zaczęłam dodawać zdjęcia na fb, po czym zauważyłam, że niektóre wątki są sprzed kilku lat. Może część tych psów ma już domy?
Wyobrażam sobie, że nie jest to łatwe

Niektóre telefony i tak mogą być nieaktualne, tak myślę. Jak będę miała luźniejszy dzień w pracy, to postaram się podzwonić

posprzątałam, i tak sobie myślę że Cię wsadzę na Moda tegoż, żebyś trzymała rękę na pulsie