Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Piękny toller w schronisku w Łodzi!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Fauka

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index....sy&nr=6112

[Obrazek: 98974122.jpg]

Cytat:numer: 10
numer chip: 967000009169882
imię: Rudek
wielkość: srednia
rasa: mieszaniec (nie prawda bo toller! :) )
data przyjęcia: 2011-06-10
przebywa w boksie: boksy kociarnia

opis: Rudek to prześliczny, bardzo łagodny psiak. Bardzo tęskni za człowiekiem i źle czuje się w boksie. Rudek to delikatny psiak, jest grzeczny, na pewno nie sprawi problemów. Polecamy do adopcji.

[Obrazek: 98974126.jpg]

[Obrazek: 98974123.jpg]

[Obrazek: 98974124.jpg]

[Obrazek: 98974125.jpg]

Mieszaniec? nie prawda! ta ruda sierść, ten rudy nos, ten włochaty ogon, on ma w duszy lisa, na pewno! a oczy? popatrzcie w oczy, to oczy tollera. I gdyby nie te uszy to tollerem by był. Jest młody, ma szansę sprawdzić się we wszystkim, w aportowaniu, w agility, we frisbee tylko musi ktoś dać mu szansę.
Nie masz pieniędzy albo czasu na rasowego szczeniaka? weź rocznego tollera ze schroniska! Radocha
Ale piękny! nie ma tatuażu gdzieś?
trzymam kciuki za dom Radocha
trzymam kciuki za rudzielca, jest piękny Heart-anim
Jezu, może sie komuś zgubił i zacznie go szukać. Piękny psiak, oby miał dobry dom.
Zaczyna mnie przerażać, że mimo tak mało popularnej rasy coraz częściej można usłyszeć o psie w typie Sad_anim
No rzeczyscie toller tylko ucha jakieś inne. Ludzie nie maja serca, ale to taki czas wakacje są Sad_anim
śliczny biggrin2 mam nadzieję że szybko znajdzie dom Biggrin
został ogłoszony że szuka domu na dogo i innych stronach z ogłoszeniami ? może na facebooku go pokazać ?
Ja na pewno wrzucę na fejsa.
jak wrzucisz to daj linka to udostępnimy
Wrzuciłam na ścianę swoją, "wydarzeń" w takich sprawach nie robię, wybaczcie.
z pyska jak NŁ!
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie