Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Sunia w Cieszynie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Przed chwilą otrzymałam informację od znajomej zajmującej się goldenimi bidami schroniskowymi że w schronisku w Cieszynie znalazła rudą sunię.
"O suni wiemy, że:
- jest w schronie od 2 miesięcy.
- została znaleziona, ale już nikt szczegółów nie pamięta w jakich okolicznosciach
- w stosunku do ludzi i psów nie wykazuje agresji, jest sunia łagodna
- zna smycz i umie na niej chodzić
- ma problem z oczkami, w schronie czymś tam kroplą, ale chyba nie za bardzo pomaga.

A poniżej zdjęcia bidy Cry

Kontakt w sprawie suni nr tel. 603244518 lub gg 2415781 albo tel. 693740778 ischawia@interia.pl."

[Obrazek: e898ecc6d306a587.jpg]

[Obrazek: b5dc2863c7fa24c5.jpg]

[Obrazek: 1eb26fb756672570.jpg]
Ja byłam miesiąc temu tam ale jej nie wypatrzyłam Shocked-anim
chudzina straszna :(

AlaWiza

skąd sie te tollero-podobne bidy biorą?! Cry
AlaWiza napisał(a):skąd sie te tollero-podobne bidy biorą?! Cry
ciekawe pytanie Devil_anim
A to ktoś nie upilnował suczki, a to postanowił dać folgę samcowi - czasem w to nie jest zamieszany żaden Toller, ale czasem niestety jest Devil_anim
Jest szansa, ze Fundacja EMIR się bidulką zajmie - trzymajcie mocno kciuki!!!
Toller napisał(a):Jest szansa, ze Fundacja EMIR się bidulką zajmie - trzymajcie mocno kciuki!!!

Ona bidna jest chora? To te oczka czy coś jeszcze?
No te oczka - EMIR ma sie dowiedzieć co i jak, bardzo bym chciała żeby sie biednej udało! Cry
Toller napisał(a):No te oczka - EMIR ma sie dowiedzieć co i jak, bardzo bym chciała żeby sie biednej udało! Cry

Wiem , że Emir miał ostatnio problemy finansowe i tak myślę , że trzeba będzie ich poratować tzn wpłacać na sunię pieniążki.
Pieniążki się na pewno przydadzą - zapytam się jak i co -i czy można wpłacać konkretnie na nią.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie