Nova Scotia Duck Tolling Retriever Forum

Pełna wersja: Rudy -schronisko w Toruniu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cudny mały rudzielec

Cytat:Pies poz. 985/10

rasa: mieszaniec

miasto: Toruń

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Jeden z najukochańszych psów na schronisku. Jako pierwszy zaskarbia sobie sympatię nowych wolontariuszy. Ma mały fizyczny defekt - szczątkową piątą łapkę w okolicach szyi. Jednak w niczym mu to nie przeszkadza, a w gęstej sierści nawet tego nie widać, nie chcemy więc narażać go na ryzyko zabiegu i bólu. To psiak dla każdego, jest tak grzeczny i sympatyczny, że śmiało można polecić go osobom mało doświadczonym w opiece nad psem.

kontakt:
Miejskie Schronisko dla Zwierząt w Toruniu ul. Przybyszewskiego 3 87-100 Toruń
tel: (0-56) 622-48-87

[Obrazek: a69eb49c2d1b6411.jpg]

[Obrazek: 19ece56bd48a0c73.jpg]

[Obrazek: a580aa192ab42a18.jpg]

[Obrazek: 2cd4150c05bdbeeemed.jpg]

[Obrazek: cde8c518055af238.jpg]
http://www.adopcje.org/adopcja69941.html

Nic więcej nie wiem, podrzucam tutaj informację o tej suni, bo jest faktycznie bardzo tollerowa. Może ktoś zechce?
Cudna Heart-anim
Sliczniutka. Duzo uroku ma. Oby trafila w dobre rece!
Sliczniutka. Duzo uroku ma. Oby trafila w dobre rece!
Ogłoszenie i zdjęcia dotyczą pieska z wątku z wątku Rudy -schronisko w Toruniu
modzelewska czy machnęłaś się w linku ???
Nie sądzę... ale to dziwne. Przecież imienia i miejsca nie zmyśliłabym, a tutaj fakt, łączy z Rudym. Shocked-anim
Nie mam pojęcia, o co chodzi. A tamtego linka nie mogę znaleźć...
(09-06-2011 23:12)modzelewskaa napisał(a): [ -> ]Nie sądzę... ale to dziwne. Przecież imienia i miejsca nie zmyśliłabym, a tutaj fakt, łączy z Rudym. Shocked-anim
Nie mam pojęcia, o co chodzi. A tamtego linka nie mogę znaleźć...

Połączyłam oba wątki dla porządku, jak odnajdziesz zagubiony link to założysz nowy temat biggrin2
Przekierowanie